2021-11-08 10:11:42• hírek • Fizetett tartalom

A Lebăda üzleteiben azok sem maradnak hoppon, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal

A Lebăda vezetőségé szerint az üzleteikben mindenkit kiszolgálnak attól függetlenül, hogy rendelkezik-e a vásárló védettségi igazolvánnyal vagy sem. Pontosabban szólva mindazokat, akik nem tudnak ilyen dokumentumot felmutatni, az üzleten kívül szolgálják ki.

A hatóságok által bevezetett járványügyi intézkedések - elsősorban a védettségi igazolvány kötelező felmutatása – nagymértékben megváltoztatták az ügyfelek kiszolgálásának módját, ám a Lebăda megtalálta a megoldást arra, hogy a kért igazolvánnyal nem rendelkezőket se kelljen elküldeniük ebben az időszakban, az alkalmazottak ugyanis az üzleten kívül szolgálják ki az e helyzetben levő vásárlókat.


„A hatályos törvények szerint csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek léphetnek be az üzletbe. Mi ezt ellenőrizzük is, viszont azoknak is megvannak a maguk szükségletei, akik ilyen dokumentumot nem tudnak felmutatni. Épp ezért amellett a variáns mellett döntöttünk, hogy ha az ügyfél nem jöhet be, akkor majd mi megyünk ki hozzá. Megoldjuk a problémáit, hisz talán valami sürgős esetben van szüksége a segítségünkre. Ki kell szolgálnunk őket is, arról szó sem lehet, hogy ne alkalmazkodjunk a megváltozott helyzethez” – nyilatkozták a Lebăda képviselői.


A Lebăda kínálatában továbbra is megtalálhatóak a saját, szamorborhídi gyárukban készült termékek, mint az országos és nemzetközi beszállítók termékei is – mintez a legjobb ár-érték arányban.


Fedezze fel az otthonosság művészetét a kiváló minőségű termékek széles skáláján keresztül. Szakszerűség és Felelősség. Kreativitás és Együttműködés. Folyamatos fejlődés. Élje át az igazi kreativitás élményét a Lebăda bemutatótermekben és online, a  www.lebada.ro oldalon.


Mutatjuk, merre találja a Lebăda üzleteit:

  • Nagykárolyi üzlet: Nagykároly, A román hadsereg útja 15., telefonszám: 0735 525 044
  • 8-as számú üzlet: Szatmárnémeti, Lucian Blaga sugárút 36., telefonszám: 0721 263 494
  • Központi raktár: Szatmárnémeti, Gheorghe Baritiu út 27., telefonszám 0722 694 519
  • Perla 7-es számú üzlet: Szatmárnémeti, Independentei sugárút UH8., telefonszám: 0727 642 038
  • Bemutatóterem: Szatmárnémeti, Károlyi út 15., telefonszám: 0727 624 039
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: